Muzeu i sigurimeve

Kemi ndertuar te vetmin muze sigurimesh ne rajon, ku tregojme historikun e tregut privat te sigurimeve ne Shqiperi dhe zhvillimin e tij pergjate viteve.

Muzeu mund te vizitohet pa pagese, nga e hena deri te premten, nga grupe prej 5-10 personash.

Per te rezervuar viziten, na shkruani ne: [email protected]