Rreth nesh

SIGAL Life sh.a u themelua në 30 Gusht 2004 dhe u autorizua nga Autoriteti Mbikqyrës i Sigurimeve për kryerjen e sigurimeve të jetës

 

Më shumë

Grupi SIGAL UNIQA është një prej grupeve më të mëdha të sigurimeve në rajon dhe përmbëhet nga 8 kompani në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni.

Më shumë

UNIQA Insurance Group është lider në tregun e sigurimeve të Austrisë dhe të Europës Qendrore dhe asaj Lindore.

 

Më shumë

SIGAL UNIQA mbështet vazhdimisht aktivitetet kulturore, artistike, sportive dhe sociale.

 

Më shumë

Këtu mund të informoheni mbi të rejat edhe aktivitetet e fundit nga SIGAL UNIQA.

 

Më shumë

Bëhuni pjesë e skuadrës më të suksesshme, energjike, profesionale dhe të përkushtuar!

 

Më shumë